Μάνδρα: Αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε γυναίκα αντιδήμαρχο

Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας γρονθοκόπησε  γυναίκα αντιδήμαρχο και την έστειλε στο νοσοκομείο.

Μάνδρα: Αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε γυναίκα αντιδήμαρχο

Σύμφωνα με το dytikesmaties.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν αντιδήμαρχος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών, ενώ εκείνη βρισκόταν στο γραφείο του γενικού γραμματέα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του Δήμου και είχε ως αποτέλεσμα η αντιδήμαρχος να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Το θύμα κατέθεσε μήνυση . Ακολούθησε επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου που επιτέθηκε, αναφέροντας «προσωπικούς λόγους» . Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου (την ίδια δηλαδή ημέρα με την παραίτηση), εκδόθηκε σχετική απόφαση.

Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Ανάλογες πράξεις αντίκεινται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης δήλωσε στο dytikesmaties.gr δήλωσε:

«ήταν ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι».