Έλενα Παπαρίζου: «Η μουσική υπάρχει για να μας ενώνει» (vid)

Η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε τα όσα θλιβερά έγιναν στα Mad Video Music Awards

Έλενα Παπαρίζου: «Η μουσική υπάρχει για να μας ενώνει» (vid)

Λίγες ώρες μετά το ντροπιαστικό περιστατικό κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων Mad Video Music Awards στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, εκεί που η ίδια ήταν έμμεσα "πρωταγωνίστρια", η Έλενα Παπαρίζου προχώρησε στην πρώτη της τοποθέτηση για το γεγονός και το άγριο ξύλο μεταξύ του Snik και του Light.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θέλησε να σταθεί τόσο στο ίδιο το περιστατικό, αλλά στη σημασία της μουσικής για τη ζωή των ανθρώπων και τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει η βία στην κοινωνία μας.

"Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει...

Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών.

Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει αυτά ανάγκη η κοινωνία μας", έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Παπαρίζου.

Πηγή: news247.gr