Κρήτη: Φόβοι για βεντέτα μετά το φονικό στο Μυλοπόταμο

Η δολοφονία του 22χρονου από τον 44χρονο συγχωριανό του στον Μυλοπόταμο εγείρει φόβους για βεντέτα

Κρήτη: Φόβοι για βεντέτα μετά το φονικό στο Μυλοπόταμο

Συγκλονισμένη η Κρήτη, ύστερα από το νέο φονικό. Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου επικρατεί αναστάτωση μετά τη μεταφορά του 22χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις σφαίρες συγχωριανού του στον Αργουλιό Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με το creta24.gr, συγγενείς του θύματος βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο, με τα σπαρακτικά μοιρολόγια να ακούγονται στην γύρω περιοχή. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο νεαρός δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η δολοφονία του, έχει προκαλέσει συναγερμό στην αστυνομία που φοβάται μια νέα βεντέτα.



Δράστης του φονικού ένας 44χρονος συγχωριανός του θύματος. Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τον 22χρονο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Δράστης και θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα σε δρόμο του χωριού. Ο 44χρονος φέρεται να πήγε έξω από το σπίτι της αδερφή του θύματος και να πυροβόλησε τον 22χρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές στην πλάτη τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα. Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν κτηματικές διαφορές με τις αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: enikos.gr