Ινδία: Ηλεκτρολόγος έκοβε το ρεύμα στο χωριό για να συναντά τη φίλη του κρυφά

Ένας Ινδός εκδιώχθηκε πρόσφατα από το χωριό του, καθώς έκοβε το ρεύμα σε ολόκληρο τον οικισμό όποτε ήθελε να δει την κοπέλα του.

Ινδία: Ηλεκτρολόγος έκοβε το ρεύμα στο χωριό για να συναντά τη φίλη του κρυφά

Για εβδομάδες, οι κάτοικοι του Γκανεσπούρ, ενός μικρού χωριού στην περιοχή Πούρνια του ανατολικού Μπιχάρ, έπρεπε να ανέχονται συχνές διακοπές ρεύματος που έμοιαζαν να συμβαίνουν μόνο λίγες ώρες μετά τη δύση του ηλίου.


Κανείς δεν γνώριζε τι προκαλούσε τα προβλήματα, καθώς η εταιρεία ηλεκτρισμού δεν είχε αναφέρει καμία δυσλειτουργία του δικτύου ηλεκτροδότησης και κανένα από τα γειτονικά χωριά δεν αντιμετώπιζε παρόμοια θέματα. Εξοργισμένοι, πολλοί στα χωριά άρχισαν να προσέχουν την ώρα που σημειώθηκαν οι διακοπές και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ρεύμα έπεφτε πάντα μετά το σκοτάδι.

Ένα βράδυ, αφού έσβησε το ηλεκτρικό ρεύμα όπως συνήθως τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετοί κάτοικοι του Γκανεσπούρ δημιούργησαν μια ομάδα αναζήτησης και αποφάσισαν να ψάξουν στο χωριό για να λύσουν το μυστήριο. Αφού χτένισαν τους δρόμους, έφτασαν στην αυλή του σχολείου του χωριού όπου ανακάλυψαν δύο εραστές που προσπαθούσαν να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους. Όπως αποδεικνύεται, ο άντρας, που ήταν ηλεκτρολόγος, ήθελε να κρατήσει τον έρωτά τους μυστικό που έκοβε το ρεύμα για 2-3 ώρες τη νύχτα κάθε φορά που συναντιόντουσαν, μόνο και μόνο για να μην τους βλέπουν οι συγχωριανοί.

Αφού παραδέχτηκε ότι είχε σαμποτάρει ολόκληρο το χωριό για εβδομάδες, ο άτακτος ηλεκτρολόγος τιμωρήθηκε με ξυλολαρμό. Ευτυχώς, η ιστορία έχει αίσιο τέλος. Αφού έμαθαν για το κρυφό ειδύλλιό τους, οι γέροντες του χωριού ανάγκασαν τους δύο εραστές να παντρευτούν.

«Ο άντρας παντρεύτηκε το κορίτσι παρουσία του Γέροντα και άλλων μελών του συμβουλίου του χωριού», είπε ο χωρικός Μαράρ Ραμ Μουρμού στο Tribune India.

Ο γάμος φέρεται να έσωσε τον ηλεκτρολόγο από νομικές επιπτώσεις, καθώς δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του, σύμφωνα με τον τοπικό αστυνομικό Βίκας Κουμάρ Αζάντ, ο οποίος είπε: «Έχουμε μάθει για το περιστατικό, αλλά θα ενεργήσουμε μόλις λάβουμε καταγγελία».