Ο εφιάλτης των Τουρκοβουνίων συνεχίζεται - η Αστυνομία απουσιάζει

Σοβαρές παραβάσεις από εκατοντάδες νεαρούς οδηγούς στον περιφερειακό Γαλατσίου επί 3 χρόνια. Η Αστυνομία απουσιάζει

Ο εφιάλτης των Τουρκοβουνίων συνεχίζεται - η Αστυνομία απουσιάζει

Τρία χρόνια τώρα ο Περιφερειακός Γαλατσίου καθώς και ένα τμήμα της Πρωτοπαπαδάκη που οδηγεί σε αυτόν έχουν μετατραπεί σε πίστα ταχύτητας και δοκιμών από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί με την ανοχή της Αστυνομίας η οποία απουσιάζει σκανδαλωδώς.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα στην Αστυνομία η οποία αδιαφορεί συστηματικά, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το ζήτημα της ελλειπούς αστυνόμευσης στον τόπο μας.

Σε αυτή τη χώρα-καφενείο όπου οι νόμοι υπάρχουν για να μην εφαρμόζονται και ο καθένας στο όνομα μιας στρεβλής δημοκρατίας κάνει ό,τι του καπνίσει, νεαροί αναβάτες δικύκλων αλλά και οδηγοί «νευρικών» αυτοκινήτων ανεβοκατεβαίνουν στον περιφερειακό Γαλατσίου-Κυψέλης-Αμπελοκήπων εκπέμποντας ηχητικούς ρύπους ασύλληπτης έντασης μέχρι τα ξημερώματα.

Αναρωτιέται κανείς: Υπάρχει πολιτειακή βούληση σε αυτή τη χώρα που σέβεται τους πολίτες και προασπίζει τη νομιμότητα; Είναι η Ελλάδα μέλος του πολιτισμένου κόσμου ή απλά ένα ξεχαρβαλωμένο εκκρεμές που αιωρείται μεταξύ υποκρισίας και κωλοχανείου;

Τις απαντήσεις τις έχουν ασφαλώς οι κυβερνώντες αλλά και η Ελληνική Αστυνομία.