Νεβάδα: Νεαρός βίασε και σκότωσε μαθήρτια

Ένας άνδρας από τη Νεβάδα των ΗΠΑ κρίθηκε ένοχος για τον  θάνατο μιας έφηβης κοπέλας, την οποία βίασε και μαχαίρωσε.

Νεβάδα: Νεαρός βίασε και σκότωσε μαθήρτια

Ο Μπρούς Ντίκι, 20 ετών, καταδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη για τον φόνο πρώτου βαθμού και τη σεξουαλική επίθεση στη Γκαμπριέλλε «Μπρίτνει» Ούζλακι που έγινε τον Μάρτιο του 2020.

Ι

Ο Ντίκι, ο οποίος ήταν τότε 18 ετών, ήταν το τελευταίο πρόσωπο που είδε το κορίτσι ζωντανό στις 8 Μαρτίου 2020, όταν την πήρε από το πάρκο Έιντελ, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Περιφερειακό Δικαστήριο του Έλκο ψήφισε ομόφωνα την καταδίκη του για όλες τις κατηγορίες που των βαραίνουν, ανέφερε η Elko Daily Free Press.

Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα, με μια μαχαιριά στον λαιμό, τυλιγμένο με έναν μπλε μουσαμά. Είχε πεταχτεί σε μια απομονωμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο Ντίκι τη βίασε, τη στραγγάλισε και τη μαχαίρωσε. Εκείνη τον έβλεπε σαν τον μεγάλο της αδερφό, σύμφωνα με έναν φίλο που κατέθεσε στη διάρκεια της δίκης. Οι δυο τους ήταν φίλοι για χρόνια.

Ο Ντίκι είπε στην αστυνομία ότι άφησε την 16χρονη στο λύκειο Σπρίνγκ Κρίκ και την είδε να μπαίνει σε ένα πράσινο φορτηγάκι που οδηγούσε ένα ψηλός άντρας με καουμπόικο καπέλο. Ο άντρας αυτός δεν βρέθηκε ποτέ και, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η ιστορία αυτή κατασκευάστηκε για να μην τον υποψιαστεί η αστυνομία.

Ο καταδικασμένος πλέον νεαρός άντρας θρήνησε μάλιστα τον χαμό της «αδερφής» του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις ημέρες μετά τον εντοπισμό της σορού της.

.

Η αστυνομία άρχισε να τον υποψιάζεται μετά από αντικρουόμενες αναφορές του σχετικά με την τελευταία φορά που είδε το κορίτσι. Τότε βρήκαν το DNA σε ένα προφυλακτικό κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα, καθώς και στον λαιμό και στα νύχια της.

Ο Ντίκι είπε αργότερα στην αστυνομία ότι έκανε σεξ μαζί της την ημέρα που εξαφανίστηκε, αλλά ισχυρίστηκε ότι ήταν συναινετικό.

Ένα άλλο κορίτσι που έβγαινε μαζί του παλιότερα κατέθεσε πως την είχε πνίξει σε τέσσερις περιπτώσεις στη διάρκεια της 18 μηνών σχέσης τους.

Οι δικαστές θα αποφασίσουν σήμερα την ποινή που θα επιβληθεί στον 20χρονο.

Πηγή: NYPost & Huffington Post