Ο Γιάννης Φέρτης δεν παραδίδεται στο Αλτσχάιμερ. Η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη διαψεύδει την είδηση

Η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού στο Twitter αναδεικνύει τη μάχη που δίνει ο Γιάννης Φέρτης με την ασθένεια-μάστιγα της εποχής.

Ωστόσο την διαψεύδει η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη

Ο Γιάννης Φέρτης  δεν παραδίδεται στο Αλτσχάιμερ.  Η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη διαψεύδει την είδηση

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Κάκια Ιγερινού που αφορά τον καλό και αγαπημένο της φίλο, Γιάννη Φέρτη που δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά» έγραψε αρχικά η Κάκια Ιγερινού αναφερόμενη στο Αλτσχάιμερ.

Στην συνέχεια της δημοσίευσής της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Κάκια Ιγερινού πρόσθεσε: «Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Την ανάρτησή της συνόδευσε με μια φωτογραφία του 84χρονου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ.

Την ίδια στιγμή όμως η σύζυγος του ηθοποιού Μαρίνας Ψάλτη μιλώντας στον ΑΝΤ 1 διαψεύδει κατηγορηματικά την Κάκια Ιγερινού και δηλώνει σοκαρισμένη από την ανάρτησή της.