Καιρός: Μετά την επιδείνωση της Τετάρτης, βελτίωση με ηλιοφάνεια την Πέμπτη 19 Μαΐου

Ο καιρός θα επιδεινωθεί περαιτέρω κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών της Τετάρτης (18/5) με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Ωστόσο, πριν το μεσημέρι της Πέμπτης (19/5) αναμένεται βελτίωση.

Καιρός: Μετά την επιδείνωση της Τετάρτης, βελτίωση με ηλιοφάνεια την Πέμπτη 19 Μαΐου

Η Πέμπτη (19/5) θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια στα κεντρικά και στα βόρεια καθώς τα όποια φαινόμενα θα έχουν μετατοπιστεί νοτιότερα και θα επιμείνουν τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες με τοπικό χαρακτήρα. Χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι πολύ δυνατοί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι που δεν αποκλείεται να αγγίξουν και να ξεπεράσουν πρόσκαιρα τα 7 με 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών της Τετάρτης με μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες θα υπάρχει συννεφιά με τοπικές βροχές ή μπόρες αλλά μέχρι πριν το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι στα 6 με 7 κατά τόπους και 8 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Και η Κεντρική Μακεδονία κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών θα έχει μπόρες, βροχές και καταιγίδες αλλά προς το ξημέρωμα ο καιρός θα βελτιωθεί και οι πρωινές ώρες της Πέμπτης θα κυλήσουν με αρκετή ηλιοφάνεια. Μετά το μεσημέρι θα κυριαρχήσει παντού ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν στρεφόμενοι σε πιο νοτιοδυτικούς στα 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 14 με 23 βαθμούς Κελσίου.

ertnews.gr