Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Ενώπιον του ανακριτή για τέσσερις νέες καταγγελίες

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ καλείται να απολογηθεί για συνολικά τέσσερις νέες καταγγελίες για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και της κατάχρησης ανηλίκων σε βάρος τεσσάρων παιδιών από 5 έως 13 ετών.

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Ενώπιον του ανακριτή για τέσσερις νέες καταγγελίες

Το κατώφλι του τακτικού ανακριτή περνάει ο πρώην ντράμερ του γνωστού συγκροτήματος Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για δύο κακουργήματα που σχετίζονται με σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο 69χρονος έχει κληθεί προκειμένου να απολογηθεί για συνολικά τέσσερις νέες καταγγελίες, οι οποίες έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές, μετά τη δημοσιοποίηση της καταδίκης του σε πρώτο βαθμό. Πλέον, θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και της κατάχρησης ανηλίκων καθώς πρόκειται για κοριτσάκια που οι γονείς τους τού εμπιστεύονταν να τα προσέχει.

Σύμφωνα με την κατηγορία, οι ασελγείς πράξεις τελέστηκαν σε βάρος τεσσάρων παιδιών από 5 έως 13 ετών, το χρονικό διάστημα 2007-2015 σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας όπου παραθέριζε τους καλοκαιρινούς μήνες ο ίδιος αλλά και οι οικογένειες των κοριτσιών.

Να σημειωθεί ότι σε βάρος του εκκρεμεί ακόμα μία υπόθεση για αντίστοιχα αδικήματα ενώπιον του Μικτό Ορκωτού Εφετείου. Η δίκη έχει ξεκινήσει τυπικά, ωστόσο έχει διακόψει για την αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού στο σπίτι του στον Ωρωπό, την περίοδο Σεπτέμβριος του 2011 έως και Μάιος του 2013. Πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12 ετών χωρίς ελαφρυντικό, αλλά του χορηγήθηκε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του μέχρι να γίνει το Εφετείο, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ελεύθερος με όρους.

Πηγή: News247.gr