Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις: στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την σύζυγο του

Στα δικαστήρια κατέληξαν για να λύσουν τις διαφορές τους το πρώην μέλος των Πυξ Λαξ, Φίλιππος Πλιάτσικας με την επί χρόνια σύζυγό του, Νάντια Σπηλιωτοπούλου. "Ψυχρός" πόλεμος μεταξύ των δύο, οι οποίοι έχουν και μία κόρη. 

Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις: στα δικαστήρια ο Πλιάτσικας με την σύζυγο του

Το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ, Φίλιππος Πλιάτσικας (το οποίο έκανε... θραύση στη δεκαετία του '90), χώρισε με την επί σειρά ετών γυναίκα του, Νάντια Σπηλιωτοπούλου και οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ESPRESSO". Το πρώην ζευγάρι, μάλιστα, έχει και μία κόρη 12 ετών

Η επί σειρά ετών σύντροφος του Φίλιππου Πλιάτσικα, προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ανοίγοντας "πόλεμο" με το πρώην μέλος των Πυξ Λαξ.

Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή.

Οι δυο τους υπήρξαν για αρκετά χρόνια ένα ιδιαίτερα αγαπημένο ζευγάρι, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πλέον οι... προβολείς έχουν πέσει πάνω τους, καθώς ο χωρισμός τους δεν είναι "βελούδινος" και οι δύο πλευρές δείχνουν έτοιμες να φτάσουν στα άκρα.