Ανάδοχη μητέρα σκοτώνει μωρό που θα υιοθετούσε

Ανάδοχη μητέρα δολοφόνησε το μωράκι που θα υιοθετούσε γιατί έκλαιγε!

Ανάδοχη μητέρα σκοτώνει μωρό που θα υιοθετούσε

Μια φρικιαστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας με θύμα ένα μωρό 1 έτους, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια... της ανάδοχης μητέρας του. Η ιστορία του μικρού Leiland-James Corkill συγκλόνισε όχι μόνο τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και όλο τον κόσμο.

H ανάδοχη μητέρα, Laura Castle, αρνήθηκε ότι δολοφόνησε το 12 μηνών αγοράκι, αλλά παραδέχεται ότι το σκότωσε επειδή «είχε κουραστεί» από το κλάμα του, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Πριν ξετυλιχτεί το κουβάρι αυτή της φρικτής ιστορίας, η Castle είχε δηλώσει αρχικά ότι ο Leiland-James έπεσε κατά λάθος από τον καναπέ του σπιτιού της. Ωστόσο, όταν το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από τους γιατρούς, φάνηκε από τα τραύματά του ότι κάτι διαφορετικό είχε συμβεί.

Η κατηγορούμενη συνέχισε να υποστηρίζει ότι ο θάνατος του μωρού ήταν ένα τραγικό ατύχημα μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όπου παραδέχτηκε ότι εκείνη το σκότωσε. Δήλωσε μάλιστα, ότι ο λόγος που είπε ψέματα ήταν επειδή «ντρεπόταν» και φοβόταν τις συνέπειες των πράξεών της».

Συγκεκριμένα, είπε αργότερα στην ομολογία της ότι ταρακούνησε έντονα το μωρό για να σταματήσει να κλαίει. Έπεσε όμως από τα γόνατά της στο πάτωμα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει λίγο αργότερα. Οι γιατροί δήλωσαν στη δίκη ωστόσο, ότι η δύναμη που χρησιμοποιήθηκε για να προκληθούν τέτοιου είδους τραύματα ήταν πολύ μεγάλη.


Τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ήταν σοκαριστικά, καθώς διάφοροι μάρτυρες κατέθεσαν ότι το ζευγάρι δυσκολευόταν να συνδεθεί με το άτυχο παιδάκι και μάλιστα, αναφερόταν σ' αυτό με άσχημο τρόπο, όπως για παράδειγμα «η τσάντα». Ακόμη, διάφορα μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού που βρέθηκαν αργότερα στα κινητά τους τηλέφωνα, αποκάλυψαν επίσης ότι η Laura ήταν βίαιη απέναντι στο παιδί.

Στην απολογία της η ανάδοχη μητέρα δήλωσε ότι μετανιώνει γι' αυτό που έκανε, αλλά εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία δολοφονίας και κακοποίησης ανηλίκου. Η δίκη βρίσκεται υπό εξέλιξη.

Πηγή: Mama365.gr