Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομόφωνα ένοχος ο Αναγνωστόπουλος

Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς αποφάσισε και μάλιστα χωρίς κανένα ελαφρυντικό το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομόφωνα ένοχος ο Αναγνωστόπουλος

Ομόφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται κρίθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά σε μια υπόθεση που συγκλόνισε πέρσι το Πανελλήνιο.

Η πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Δήμητρα Αυγουστοπούλου, ανακοίνωσε την ετυμηγορία που τον κήρυξε ομόφωνα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας τον ισχυρισμό του περί βρασμού ψυχικής ορμής, θανάτωση του ζώου συντροφιάς και ψευδείς καταγγελίες στις αρχές.

Αυτή την ώρα αγορεύει η υπεράσπιση επί ελαφρυντικών για τον κατηγορούμενο, ζητώντας να του αναγνωριστεί αυτό του σύννομου βίου.

Η υπεράσπιση ζήτησε να αναγνωριστεί στον καταδικασθέντα και το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί το ύψος της ποινής που θα επιβληθεί στον δολοφόνο.