Ζήσε στην Ελλάδα αλλά φούλαρε βενζίνη στα Σκόπια!

Όσοι κινούνται στην βόρεια Ελλάδα ακόμα κι αν έρχονται από την Αθήνα καλό θα είναι να περάσουν τα σύνορα και να βάλουν βενζίνη στα Σκόπια

Ζήσε στην Ελλάδα αλλά φούλαρε βενζίνη στα Σκόπια!

Ο Ντίνος Παπαχριστοφίλου που ζει χρόνια στο Βελιγράδι σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ και στον Θέμη Σινάνογλου (Τρίτη 10/5/22) με αφορμή το final 4 συμβουλεύει, εκτός των άλλων, για τον εφοδιασμό μας με καύσιμα. Απευθύνεται στους οδηγούς που αναζητούν φτηνή βενζίνη και τους προτρέπει να κάνουν τον κόπο, εφόσον κινούνται στην Βόρεια Ελλάδα για το ταξίδι προς Βελιγράδι να περνάνε τα σύνορα και να φουλάρουν στα Σκόπια.

Η βενζίνη στο γειτονικό κρατίδιο, ούτε λίγο ούτε πολύ, είναι φτηνότερη κατά ένα ευρώ το λίτρο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Ντίνο Παπαχριστοφίλου φουλάρεις βενζίνη με 1.37 ευρώ το λίτρο.

Σημειωτέο βέβαια ότι την βενζίνη τους τα Σκόπια την προμηθεύονται από τα δικά μας διυλιστήρια αλλά λείπουν οι υπέρογκοι φόροι με τους οποίους εξακολουθούν να μας φορτώνουν εδώ στην Ελλάδα.

Και μην απαντήσετε με την γνωστή ατάκα: «Εδώ είναι Βαλκάνια!». Στο Βελιγράδι η βενζίνη κοστίζει 1.57 το λίτρο. Κατά τα άλλα ο Έλληνας πολίτης θεωρείται ένας από τους πιο καπάτσους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλη η συνέντευξη του Ντίνου Παπαχριστοφίλου στον Θέμη Σινάνογλου στο ΦΩΣ της Τρίτης 10/5/22