Ανατολική Αττική: Μια «πληγή» που δεν «κλείνει»- Στους 95 οι νεκροί

Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε στην ανατολική Αττική με τους νεκρούς να φτάνουν πλέον τους 95 και με αρκετούς τραυματίες να βρίσκονται ακόμη στα νοσοκομεία.

Ανατολική Αττική: Μια «πληγή» που δεν «κλείνει»- Στους 95 οι νεκροί

Άλλος ένας εγκαυματίας κατέληξε σήμερα, με τον αριθμό των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική να ανεβαίνει στους 95. Ο άτυχος άνδρας ήταν 63 ετών και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ακόμη 30 τραυματίες από τις φωτιές βρίσκονται σε νοσοκομεία της Αττικής, με τέσσερις από αυτούς να βρίσκονται διασωληνωμένοι. Στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, νοσηλεύεται ένα παιδί με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή.

Τελευταία ενημέρωση για των αριθμό των νεκρών από την πυροσβεστική ήταν το Σαββάτο και μίλαγε για 94 νεκρούς.

«Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πυροσβεστικής. «Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής έντεκα άτομα».