Πάτρα: Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας «καίει» την Πισπιρίγκου

Γιατρός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου για την αφαίρεση του ρινικού οξυγόνου από το πρόσωπο της Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψε ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος. 

Πάτρα: Νέα αποκάλυψη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας «καίει» την Πισπιρίγκου

Σε νέες αποκαλύψεις για την τραγική υπόθεση της Πάτρας και τη δράση της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Γιατρός του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «φωτογραφίζει» την Πισπιρίγκου για την αφαίρεση του ρινικού οξυγόνου από το πρόσωπο της Τζωρτζίνας, όπως αποκάλυψε ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης.

Αναλυτικότερα, υπάρχουν τέσσερις κρίσιμες καταθέσεις από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, είπε ο αστυνομικός συντάκτης στα «ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Οι καταθέσεις είναι από τρεις γιατρούς και μία νοσηλεύτρια.

Στις 11 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα, που μέχρι τότε ήταν υγιής, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας υπέστη την «περίεργη» ανακοπή.

«Καίνε» την Πισπιρίγκου

Οι καταθέσεις των νοσοκομειακών «καίνε» την Πισπιρίγκου. Η μια γιατρός αναφέρει ότι μας χτύπησε με ράθυμο τρόπο την πόρτα στο γραφείο και ότι δεν την είδα μπροστά τους, όπως λέει η ίδια.

«Σαν να ακούγεται το οξύμετρο», μας είπε. Μια άλλη ανέφερε ότι τους είπε: «Σφυρίζει το οξύμετρο».

Οι γιατροί πήγαν στο δωμάτιο και βρήκαν την Τζωρτζίνα ωχρή και χωρίς σφυγμό. Το κορίτσι δεν ανταποκρινόταν. Αυτό που είναι το καθοριστικό στοιχείο, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, είναι ότι η γιατρός είδε την Τζωρτζίνα στη μέση του κρεβατιού, σε πλάγια θέση και χωρίς το ρινικό οξυγόνο.

Όπως σημείωσε και η Ράνια Τζίμα, το ρινικό οξυγόνο δεν αφαιρείται εύκολα.

Η υπεύθυνη γιατρός ρώτησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου πώς βρέθηκε το παιδί σε αυτή τη θέση και εκείνη της απάντησε ότι έκανε ένα ξαφνικό τίναγμα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι το ίδιο είχε πει και για τον θάνατο της Μαλένας.

Επίσης, η νοσηλεύτρια που κλήθηκε με το κουδούνι (κάτι που χρησιμοποιείται μόνο για απλά αιτήματα) δήλωσε ότι βρήκε την Τζωρτζίνα αναίσθητη και χωρίς το οξύμετρο.

Πηγή: In.gr