Περισσότερες από 300 φορές είχαν συλληφθεί τα μέλη της συμμορίας ανηλίκων

Οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την συμμορία ανηλίκων στην Αθήνα διαπίστωσαν πως τα μέλη της είχαν συλληφθεί άλλες 306 φορές.

Περισσότερες από 300 φορές είχαν συλληφθεί τα μέλη της συμμορίας ανηλίκων

Φαντάζει αδιανόητο αλλά οι αστυνομικοί που εξάρθρωσαν την συμμορία ανηλίκων στην Αθήνα διαπίστωσαν πως τα μέλη της είχαν συλληφθεί άλλες 306 φορές.

Το ποινικό τους παρελθόν είχε ένα ολόκληρο ιστορικό με προσαγωγές και δικογραφίες για κλοπές, ληστείες και κατοχή μαχαιριών. Υπήρχαν μάλιστα και περιπτώσεις που μεσολαβούσε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τη μια στην άλλη σύλληψη ενώ θα πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι η συγκεκριμένη συμμορία αριθμεί 13 μέλη, από τα οποία τα 10 ήταν ανήλικα και μάλιστα ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει κι ένας δωδεκάχρονος.

Μετέρχονταν σκληρή βία πάνω στα θύματα τους και σε μερικές περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αρχές αυτή τη φορά διαπίστωσαν ότι είχαν γίνει από τους καλύτερους «αναρριχητές» προκειμένου να εισβάλλουν σε σπίτια και καταστήματα. Όταν έπεφτε το σκοτάδι βασικός τους στόχος ήταν η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη όπου συνήθως επέλεγαν ως θύματά ανηλίκους, για να τους αρπάξουν το κινητό.

Για μια ακόμα φορά οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.