Αιδηψός: Απών από το δικαστήριο ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα (vid)

Διεκόπη για τις 16 Μαΐου η δίκη του 30χρονου που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό. Δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας. Απόντες και οι δύο μάρτυρες υπεράσπισης.

Αιδηψός: Απών από το δικαστήριο ο 30χρονος που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα (vid)

Για τις 16 Μαΐου ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του 30χρονου από την Αλβανία που πριν μερικές ημέρες κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό και προκάλεσε κύματα οργής.

Ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφότου παραπέμφθηκε τελικά για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο Χαλκίδας, με τον δικηγόρο του να εμφανίζει έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, βάσει του οποίου είχε πάρει αναρρωτική άδεια.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο 30χρονος μέσω του δικηγόρου του παρουσίασε έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ σύμφωνα με το οποίο έπαθε έγκαυμα αριστερού μηρού και του χορηγήθηκε επτά ημέρες αναρρωτική άδεια, ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημά του τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμπόδιζε την παράσταση του στη δίκη.

Έτσι το δικαστήριο διέκοψε για τις 16 Μαΐου και επέβαλε πρόστιμο 200 ευρώ για λιπομαρτυρία στους δύο μάρτυρες υπεράσπισης που επίσης δεν εμφανίστηκαν.