Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Αποχαιρετισμός στον Βασίλη, τον νεκρό γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

Ο οργανισμός του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησε τον Βασίλη Ντινόπουλο

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Αποχαιρετισμός στον Βασίλη, τον  νεκρό γιο του Αργύρη Ντινόπουλου

Ο 33χρονος γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου βρέθηκε νεκρός στο καναπέ του σπιτιού του υπό συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διαλευκανθεί πλήρως

Αργύρης Ντινόπουλος: H βράβευση του γιου του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το θλιβερό «αντίο» - 1

Η οικογένειά του ανησύχησε καθώς από το πρωί της Κυριακής (1/5) δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα. Έτσι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο πρώην υπουργός, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξαν το σπίτι του Βασίλη στα Εξάρχεια και τον βρήκαν νεκρό.

Σύμφωνα newsbomb.gr o νεαρός Βασίλης Ντινόπουλος ΄πιθανότατα έχασε τη ζωή του από τον διαβήτη τύπου Α. Υπέστη ισχυρό υπογλυκαιμικό επεισόδιο, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο έπληξε στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή εκείνη, αποδείχτηκε μοιραίο.

Ο 33χρονος Βασίλειος - Σπυρίδων, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Είχε αγάπη για τον αθλητισμό και απολάμβανε το παρκούρ.

O Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως location manager για την ταινία Kala Azar. Η Ακαδημία τον αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανάρτηση:

Αργύρης Ντινόπουλος: H βράβευση του γιου του στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και το θλιβερό «αντίο» - 3

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά»

Στοιχεία αντλήθηκαν από το gossip.gr