Άνδρας κλώτσησε γάτα στη θάλασσα - Τον εντοπισμό των δραστών ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

Ένα εξοργιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με έναν άνδρα να φαίνεται πως κακοποίησε μια γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό, με την αστυνομία να κάνει έρευνα για το περιστατικό για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. 

Άνδρας κλώτσησε γάτα στη θάλασσα - Τον εντοπισμό των δραστών ζήτησε ο Θεοδωρικάκος

Στις εικόνες που αναδημοσίευσε η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου από story του ίδιου μάλιστα του δράστη, φαίνεται μια παρέα να είναι σε ταβέρνα όταν πλησίασαν το τραπέζι δύο πεινασμένες γάτες.

Ένας άνδρας με τατουάζ στο πόδι του σηκώνεται, δελεάζει το άτυχο ζώο με ένα ψάρι και στη συνέχεια το κλωτσάει μέσα στη θάλασσα.

Μάλιστα, ακούγονται και γέλια από την παρέα, ενώ προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στο άλλο ζωάκι.

Τα στοιχεία της παρέας αυτής έχουν κυκλοφορήσει στο Instagram από story της δημοσιογράφου.

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του κατέστησε σαφές ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι οι πρωταγωνιστές του αισχρού βίντεο.

Με το θέμα ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον λογαριασμό από τον οποίο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο και φυσικά τους άνδρες που απεικονίζονται να κλωτσάνε και να πετάνε στη θάλασσα το γατάκι.

Με βάση το νέο νόμο, ο βασανισμός και η θανάτωση ζώου επισείει μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξή.

Πηγή: www.cnn.gr