Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης ο 26χρονος υπαίτιος του αυτοκινητικού δυστυχήματος στην εθνική

Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό

Το δυστύχημα έγινε το πρωί της Κυριακής, στο 297χλμ της εθνικής οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport.gr, ο 60χρονος οδηγός κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη όταν σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) για να μιλήσει στο κινητό. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο “καρφώθηκε” στο σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο 60χρονος να σκοτωθεί ακαριαία από την πρόσκρουση.

Η σύζυγός του, που επέβαινε στο αυτοκίνητο, δεν τραυματίστηκε, ωστόσο υπέστη ισχυρό σοκ βλέποντας τον άνδρα της να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της.

Από τη Φθιώτιδα και χωρίς δίπλωμα

Σώος βγήκε από το αυτοκίνητο ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο. Πρόκειται για έναν 26χρονο αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατοικεί σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Επίσης οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο άτυχος 60χρονος είχε καταγωγή από το χωριό Κλειδί Βοιωτίας και κατοικούσε στο Ίλιον Αττικής

Πηγή: enikos.gr