Τζόνι Ντεπ: «Είναι περίεργο τη μια μέρα να είσαι σαν τη Σταχτοπούτα και την άλλη ο Κουασιμόδος»

Όσα κατέθεσε ο ηθοποιός, Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ.

Τζόνι Ντεπ: «Είναι περίεργο τη μια μέρα να είσαι σαν τη Σταχτοπούτα και την άλλη ο Κουασιμόδος»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη ανάμεσα στον ηθοποιό Τζόνι Ντεπ και την πρώην σύζυγό του και επίσης ηθοποιό Άμπερτ Χερντ, η οποία τον κατηγορεί για κακοποίηση.

Ο διάσημος ηθοποιός στην κατάθεσή του την Τρίτη 19 Απριλίου αρνήθηκε πως χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ και αμφισβήτησε τις κατηγορίες της.

Όπως είπε επίσης ο Ντεπ, αυτό δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά θέλει να προστατεύσει και τα παιδιά του από τις ψευδείς, όπως ισχυρίζεται, πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του.«Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου», τόνισε. Τα δύο του παιδιά από προηγούμενη σχέση του πήγαιναν στο λύκειο εκείνη την εποχή, σημείωσε.

Ο Ντεπ είπε ενώπιον δικαστηρίου της Βιρτζίνια ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» πριν από 6 χρόνια, όταν η Χερντ «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, «Ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κ. Χερντ με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου».

«Είναι πολύ παράξενο όταν μια μέρα είσαι, ας πούμε, σαν τη Σταχτοπούτα και κατόπιν σε 6 κλάσματα του δευτερολέπτου είσαι ο Κουασιμόδος», πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής.

«Δεν το άξιζα αυτό, ούτε τα παιδιά μου ούτε οι άνθρωποι που πίστευαν σε εμένα όλα αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε.

Ο 58χρονος Ντεπ υποστηρίζει ότι η 35χρονη Χερντ τον συκοφάντησε, όταν έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 ένα άρθρο γνώμης στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει επιζήσει από ενδοοικογενειακή βία. Εκείνος κατέθεσε μια μήνυση σε βάρος της Χερντ το 2018, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο άρθρο δεν κατονομάστηκε ποτέ ο Ντεπ, όμως ο δικηγόρος του Μπέντζαμιν Τσου είπε στους δικαστές πριν από μία εβδομάδα πως είναι ξεκάθαρο ότι η Χερντ αναφερόταν στον ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Οι δικηγόροι της Χερντ, από την πλευρά τους, ισχυρίστηκαν πως εκείνη είπε την αλήθεια και ότι η άποψή της προστατεύεται ως ελευθερία του λόγου βάσει της Πρώτης Τροπολογίας του αμερικανικού Συντάγματος.

Δικαστήριο στην κομητεία Φέρφαξ στη Βιρτζίνια έχει αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα της και αναμένεται να διαρκέσει 6 εβδομάδες.

πηγή: www.kathimerini.gr