Σύλληψη μητέρας, για τον θάνατο δύο παιδιών (τριών και πέντε ετών), στο Μαϊάμι...

Συνελήφθη μητέρα κατηγορούμενη για τον θάνατο των δύο παιδιών της (τριών και πέντε ετών) στο Μάϊαμι. Εντοπίστηκαν οι σωροί τους με δεμένα τα άκρα...

Σύλληψη μητέρας, για τον θάνατο δύο παιδιών (τριών και πέντε ετών), στο Μαϊάμι...

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την σύλληψη μητέρας για τον θάνατο των δύο παιδιών της, στο Μαϊάμι.

Η αστυνομία της μεγαλούπολης της Φλόριντα συνέλαβε την 41χρονη Οντέτ Λις Ζοσέν για τον θάνατο των δύο παιδιών της, ηλικίας 3 και 5 ετών.

Απο το διαμέρισμά της όπου βρήκαν τα νεκρά παιδιά δεμένα είχαν γίνει νωρίτερα επανειλημμένες κλήσεις στο 911 (το τηλέφωνο άμεσης ανάγκης της Αμερικής).

«Ελάτε να τα πάρετε, δεν τα θέλω πια», φέρεται να είπε η κατηγορούμενη στους αστυνομικούς, που βρέθηκαν στο σημείο το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την αναφορά της σύλληψης.

Φαινόταν παράλογη, αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και βρήκαν ένα αγοράκι 3 ετών και ένα κοριτσάκι 5 ετών.

Τα παιδιά ήταν ξαπλωμένα σε πρηνή θέση στο κρεβάτι με τα χέρια, τα πόδια και τον λαιμό δεμένα, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Προσπάθησαν να επαναφέρουν στην ζωή τα παιδιά μέχρι που έφτασε ένα πλήρωμα της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι και διαπίστωσε το θάνατο τους. Η γυναίκα έχει κατηγορηθεί για δύο φόνους.