Τήνος: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ διευθυντή Σχολής Αγιογραφίας

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 90 ετών, πυροβόλησε έναν 50χρονο που φέρεται να είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Τήνος: Ηλικιωμένος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ διευθυντή Σχολής Αγιογραφίας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Τήνου από την είδηση της δολοφονίας ενός 50χρονου άντρα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (λίγο μετά τις 12) στο νησί.

Σύμφωνα με το Cyclades24, ένας ηλικιωμένος άντρας, περίπου 90 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον συντοπίτη του που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμα να έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της πράξης του.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το σπίτι του 90χρονου, την ώρα που ο άτυχος άνδρας είχε παρκάρει στο σημείο, με τους γείτονες να βγαίνουν ανάστατοι στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποιώντας στη συνέχεια την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο 50χρονος ήταν διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας και φέρεται να είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη.

Όπως αναφέρει το tinostoday, oi δυο άντρες αρχικά διαπληκτίστηκαν, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την καραμπίνα από το σπίτι του και στη συνέχεια να πυροβολεί το θύμα από κοντινή απόσταση ενώ βρισκόταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος.