Βόλος: 35χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 17χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο

Σκηνές τρόμου έζησε μία 17χρονη μαθήτρια το πρωί της Δευτέρας (4/4), στο κέντρο του Βόλου, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Βόλος: 35χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 17χρονη ενώ πήγαινε στο σχολείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 ετών, την πλησίασε από πίσω ενώ πήγαινε στο σχολείο και την έσπρωξε σε πιλoτή πολυκατοικίας. Στη συνέχεια, άρχισε να τη φιλά.

Η 17χρονη βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη εκτεθειμένη στα χέρια αυτού του ατόμου, που έδρασε εντελώς αιφνιδιαστικά. Ευτυχώς, όμως, κατάφερε να αντιδράσει.

Ξέφυγε κακήν κακώς και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Άμεσα, κινητοποιήθηκε ευαισθητοποιημένος πολίτης για να βοηθήσει.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σήμανε συναγερμός μετά από κλήση στο «100».

Περπατούσε σαν να μη συνέβη τίποτα

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο του καταγγελλόμενου περιστατικού και εντόπισαν τον 35χρονο. Τον βρήκαν μόλις δύο οικοδομικά τετράγωνα πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Περπατούσε χαλαρά σαν να μη συνέβαινε τίποτα, ήταν στα «χαμένα» και έλεγε ασυνάρτητα πράγματα.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου για τις περαιτέρω ενέργειες. Σε βάρος του, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε αναλυτικά τι συνέβη: Το κορίτσι τρόμαξε και πανικοβλήθηκε. Πήγαινε στο σχολείο του, όταν σημειώθηκε η επίθεση. Βρισκόταν σε κεντρική περιοχή, πρωινή ώρα. Όταν κατάφερε να δει από κοντά την κόρη της, εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς.

Ευτυχώς, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει, έπεσε πάνω στον 33χρονο περιπατητή που ευαισθητοποιήθηκε. Απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια.

Πηγή: www.in.gr