Πάτρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κατά της Ρούλας Πισπιρίγκους, της μητέρα των τριών παιδιών που βρήκαν τραγικό θάνατο στην Πάτρα.

Πάτρα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Νωρίτερα είχε γνωστοποιηθεί ότι η μητέρα των τριών παιδιών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με την κεταμίνη που εντοπίστηκε στο αίμα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Έτσι, η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ξεκαθαρίζεται ότι η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται. Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί με ακρίβεια τι έχει συμβεί.

Όπως γίνεται σε αυτήν την πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρώτα θα οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της εισαγγελέως.

Περισσότερα σε λίγο...