Διεθνή ΜΜΕ: «O Αμπράμοβιτς δηλητηριάστηκε με σοκολάτα και νερό»

Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία έδωσαν τη δική τους διάσταση σχετικά με την δηλητηρίαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια των άτυπων συνομιλιών ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα.

Διεθνή ΜΜΕ: «O Αμπράμοβιτς δηλητηριάστηκε με σοκολάτα και νερό»

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες εμφανίστηκαν την Τρίτη (29/3) σχετικά με τη δηλητηρίαση του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο πλαίσιο των άτυπων συνομιλιών ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο για την κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, μία πηγή που είναι κοντά στον Ρώσο ολιγάρχη και πρώην πλέον ιδιοκτήτη της Τσέλσι τόνισε ότι η δηλητηρίαση προήλθε από κατανάλωση σοκολάτας και νερού!

Ο δε Ρώσος ερευνητής, Κρίστο Γκρόζεφ τόνισε: «Η δόση δεν ήταν αρκετά υψηλή για να σκοτώσει κανέναν. Ο πιο πιθανός στόχος θα ήταν ο Αμπράμοβιτς. Και έχει μια λογική. Εννοώ, προσφέρθηκε να παίξει αυτό τον ρόλο του έντιμου μεσολαβητή, την ώρα που άλλοι ολιγάρχες είχαν προσπάθησαν να κρατήσουν αποστάσεις από το Κρεμλίνο και επέκριναν τον πόλεμο. Επομένως, θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως προειδοποιητικό σημάδι γι’ αυτούς να μην ενταχθούν στις τάξεις εκείνων που διαφωνούν και να μην είναι υπερβολικά έντιμοι μεσολαβητές».