Ταυτοποίηση 23χρονου για επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε 21χρονο, στον Εύοσμο, τον περασμένο Ιούνιο

Την ταυτοποίηση ενός 23χρονου ως δράστη της επίθεσης, με οπαδικά κίνητρα, σε 21χρονο, τον περασμένο Ιούνιο, στον Εύοσμο έκαναν γνωστή οι αρχές.

Ταυτοποίηση 23χρονου για επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε 21χρονο, στον Εύοσμο, τον περασμένο Ιούνιο

Ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 23χρονου, που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα, έγινε γνωστός, την Τρίτη (29/03), μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του για την εμπλοκή του σε προ μηνών επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος ήταν ένας εκ των φερόμενων ως δραστών του επεισοδίου οπαδικής βίας, κατά 21χρονου, που σημειώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία «ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 23χρονου ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση επίθεσης που έλαβε χώρα στον Εύοσμο σε βάρος 21χρονου

Νωρίτερα ο 21χρονος είχε εξέλθει από σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιστάμενη έρευνα που διενήργησαν, ταυτοποίησαν τα στοιχεία 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση επίθεσης που έλαβε χώρα στην περιοχή του Ευόσμου σε βάρος 21χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, περί τις αρχές Ιουνίου 2021 στην περιοχή του Ευόσμου, ο 23χρονος μαζί με έτερα άτομα ακινητοποίησαν όχημα που επέβαινε 21χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε εξέλθει από σύνδεσμο φιλάθλων αθλητικής ομάδας και εκδήλωσαν επίθεση σε βάρος του, ρίπτοντας αντικείμενα χωρίς να προκύψει τραυματισμός. Στη συνέχεια και αφού ο τελευταίος τράπηκε σε φυγή πεζή, προκάλεσαν φθορές στο όχημα που οδηγούσε.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».