Κόρινθος: Ένας νεκρός από έκρηξη σε επιχείρηση τροφοδοσίας

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του μετά από έκρηξη και φωτιά σε επιχείρηση τροφοδοσίας (catering) στην Κόρινθο. Πιθανόν οφείλεται σε διαρροή υγραερίου.

Κόρινθος: Ένας νεκρός από έκρηξη σε επιχείρηση τροφοδοσίας

Έκρηξη και φωτιά σημειώθηκε λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα σε επιχείρηση catering, πλησίον της οδού Αγίας Άννης στο δήμο Κορινθίων, πιθανόν από διαρροή υγραερίου.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έγινε αισθητή σε μεγάλη απόσταση, ενώ ένας πιθανόν εργαζόμενος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην επιχείρηση, καθώς δεν δύναται να αναγνωριστεί, βρέθηκε νεκρός και διαμελισμένος και για την ακρίβεια βρέθηκαν …ίχνη ανθρωπίνου σώματος.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 10 άντρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα και χρειάστηκαν αρκετές ώρες μέχρι να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Η έκρηξη προκλήθηκε στο υπόγειο του κτιρίου, το οποίο έχει κυριολεκτικά διαλυθεί και αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικότητας.

Στο σημείο διενεργείται έρευνα από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής και από την Αστυνομία, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας, αλλά και για να ταυτοποιηθεί το θύμα.