«Συμπτώματα δηλητηρίασης ο Αμπράμοβιτς»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς που συμμετείχε σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία εμφάνισε συμπτώματα δηλητηρίασης.

«Συμπτώματα δηλητηρίασης ο Αμπράμοβιτς»

Σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η Wall Street Journal. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μαζί με άλλους Ουκρανούς που έλαβαν μέρος στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τη λήξη του πολέμου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι και δύο ανώτερα μέλη της ουκρανικής ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Παρουσίασαν κόκκινα μάτια, συνεχές και επώδυνο δάκρυ και ξεφλούδισμα δέρματος στα πρόσωπα και στα χέρια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η κατάσταση της υγείας των Αμπράμοβιτς και μελών της αποστολής έχει βελτιωθεί από τότε και η ζωή τους δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Με το περιστατικό ασχολήθηκαν ειδικοί από τη Δύση και ανέφεραν ότι είναι δύσκολο να καταλάβουν από τι προήλθαν τα συμπτώματα. Δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν αυτά προήλθαν από κάποιο χημικό ή βιολογικό παράγοντα ή από κάποιο είδος επίθεσης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.