Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Πέθανε την Πέμπτη (10/3) σε ηλικία 83 ετών ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Πέθανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ο Έλληνας επιχειρηματίας νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες σε ιδιωτικό νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας και τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/3) άφησε την τελευταία του πνοή.

Την είδηση μετέδωσε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης. "Θέλω να μεταδώσω μία είδηση που μου μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή, μου έστειλε μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά", είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε δραστηριότητα στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης (υπήρξε ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha), των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου, ενώ από το 1998 έως το 2001 ήταν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης.

Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1939 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Αρχικά εργάστηκε ως ασφαλιστής στην American Life (ALICO), ενώ το 1969 ίδρυσε μαζί με τον Αλέξανδρο Ταμπουρά την ασφαλιστική εταιρία Interamerican. Ήταν πατέρας μίας κόρης και είχε δύο εγγόνια.