Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος που κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία

Απολογήθηκε την Τετάρτη (9/3) ο 60χρονος που κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα και κρίθηκε προφυλακιστέος από εισαγγελέα και ανακριτή.

Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος που κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά τη σημερινή του απολογία ενώπιον του ανακριτή Αμαλιάδας ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα, με θύματα τον 31χρονο πατέρα, την 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Μετά την πολύωρη απολογία τού 60χρονου, που διήρκεσε για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε δηλώσεις που έκανε στα δικαστήρια της Αμαλιάδας ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, Σπύρος Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε κατά την διάρκεια της απολογίας του, τους φόνους του 31χρονου και της 37χρονης, ενώ όσον αφορά τους φόνους των δύο παιδιών επανέλαβε ότι δεν θυμάται».

Σχετικά με τα κίνητρα της τετραπλής δολοφονίας, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι «ο 60χρονος ανέφερε στην απολογία του πως δεν ήταν τα οφειλόμενα χρηματικά ποσά από τα ενοίκια, αλλά οι συχνές διενέξεις που είχε με τα ενήλικα θύματα». Επίσης, ο Σπύρος Ανδριόπουλος είπε ότι «μετά την τετραπλή δολοφονία ο κατηγορούμενος περιπλανιόταν στην Πάτρα, όπου βρήκε καταφύγιο σε μία εγκαταλειμμένη βάρκα, σε ένα παλιό καρνάγιο».

Ακόμη, ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι «κατατέθηκε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αλλά δεν έγινε δεκτό στην παρούσα φάση».

naftemporiki.gr