Μακελειό στην Ανδραβίδα: Απολογείται ξανά ο δράστης

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί ξανά σήμερα, προκειμένου να απολογηθεί εκ νέου μετά την προθεσμία που έλαβε χθες, ο κατηγορούμενος για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Απολογείται ξανά ο δράστης

Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε χθες προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, λίγη ώρα αφότου προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπό σφοδρές αποδοκιμασίες.

Από 'όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, ο 60χρονος έχει περιγράψει στις αστυνομικές αρχές τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το ζευγάρι, ενώ αποφεύγει να δώσει οποιαδήποτε απάντηση αφορά τα δυο παιδιά.

Κρυβόταν σε ψαροκάικο

Σ’ ένα παλιό ψαροκάικο, στο Καρνάγιο της Πάτρας, φαίνεται πως είχε βρει προσωρινό καταφύγιο, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrisNews, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, το διάστημα που αναζητούνταν από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μακελάρης της Ανδραβίδας, την πρώτη νύχτα της δολοφονίας, φιλοξενήθηκε σε διαμέρισμα στην Πάτρα, στην ίδια πολυκατοικία που έκρυψε και το όπλο των 9mm που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει το ανδρόγυνο.

Τι είπε ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ» όπως αναφέρει το patrisnews.

Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Πηγή: patrinews.gr / News247.gr