Ανδραβίδα: Γονείς και τα δυο παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί - Ψάχνουν τον δολοφόνο (vid)

Αστυνομικοί που κλήθηκαν από το τρίτο παιδί της οικογένειας που τους εντόπισε νεκρούς, βρήκαν όλα τα μέλη της οικογένειας μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ανδραβίδα: Γονείς και τα δυο παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί - Ψάχνουν τον δολοφόνο (vid)

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/03) στην Ανδραβίδα με νεκρούς τους γονείς μίας οικογένειας και τα δύο από τα τρία παιδιά.

Όλα τα μέλη της οικογένειας τα βρήκε νεκρά και μέσα σε μία λίμνη αίματος το τρίτο παιδάκι της οικογένειας, 10 ετών, το οποίο κάλεσε την Αστυνομία.

Όλοι τους, ανάμεσά τους και δύο παιδάκια 2 και 3 ετών φέρουν τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας και ιατροδικαστής. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα επί του παρόντος μέχρι να λάβουν καταθέσεις και να σχηματίσουν μία πιο ασφαλή εικόνα από την αυτοψία στον χώρο.

Να σημειωθεί ότι το 2χρονο παιδί βρέθηκε νεκρό στην κούνια του ενώ τα υπόλοιπα θύματα στην αυλή του σπιτιού.

Υπάρχουν πληροφορίες που διακινούνται ότι ενδεχομένως ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας και ένας από τους νεκρούς, να ευθύνεται για αυτό το μακελειό, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα για να θεωρηθεί από τις Αρχές ότι όντως έτσι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα. Το ενδεχόμενο πάντως αυτό φαίνεται να απορρίπτεται, καθώς το όργανο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί.

Ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας και πατέρας του 10χρονου, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη, στρεφόμενες περισσότερο στο ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας από άγνωστο, μέχρι στιγμής, δράστη.