Το δράμα του Τσιγκρίνσκι με τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η ιστορία αυτή δείχνει το σοκ που έπαθαν οι Ουκρανοί. Δεν περίμεναν τέτοια εισβολή μέχρι το Κίεβο... Αντί να έρθουν στην Ελλάδα οι στενοί συγγενείς του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, έφυγε πριν λίγες μέρες η γυναίκα του από εδώ και πήγε στην Ουκρανία! Και εγκλωβίστηκε, στα καταφύγια... 

Το δράμα του Τσιγκρίνσκι με τον πόλεμο στην Ουκρανία

Από πηγές μου στον Ιωνικό θα γράψω για το δράμα του Τσιγκρίνσκι που τους έχει συγκλονίσει, όχι μόνο γιατί είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της άμυνας, αλλά και ως άνθρωποι. Η ιστορία αυτή δείχνει το σοκ που έχουν πάθει οι Ουκρανοί.

Δεν περίμεναν ότι η Ρωσία θα εισέβαλε μαζικά και θα μπούκαρε μέχρι το Κίεβο. Δεν φαντάζονταν ότι θα πάθαιναν τέτοια καταστροφή.

Ο Τσιγκρίνσκι είχε τους γονείς του στην Ουκρανία και τα πεθερικά του, σε συζήτηση που έκανε μέρες πριν του είπαν άνθρωποι του Ιωνικού «γιατί δεν τους φέρνεις στην Ελλάδα;» και απάντησε «χρόνια ζούμε τέτοια σκηνικά με την Ρωσία, δεν ανησυχούμε». Και μάλιστα πριν λίγες μέρες έφυγε η γυναίκα του από την Ελλάδα και πήγε στους γονείς της στην Ουκρανία!

Και είναι σε πόλη κοντά στο Κίεβο! Ο Τσιγκρίνσκι τρελάθηκε χθες με τον πόλεμο, ήταν όλη μέρα στα τηλέφωνα, έψαχνε τους γονείς του και τη γυναίκα του, δεν μπορούσε να τους βρει! Ο προπονητής του έδωσε άδεια να μην πάει στην προπόνηση. Τελικά τη γυναίκα του τη βρήκε, στα καταφύγια ήταν, αλλά τους γονείς του δεν μπορούσε να τους βρει.