Δολοφονία Άλκη: Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή στον «Ντίνο»

Ο 22χρονος κατηγορούμενος με παρατσούκλι «Ντίνος» παραδέχθηκε την απολογία του ότι ο σουγιάς ήταν δικός του. 

Δολοφονία Άλκη: Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή στον «Ντίνο»

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και χρηματικό πρίστιμο 1.200 ευρώ στον 22χρονο «Ντίνο» για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Η παραπάνω ποινή επιβλήθηκε σον κατηγορούμενο για παράνομη οπλοκατοχή, αφού βρέθηκε σουγιάς στο όχημά του, το οποίο οδηγούσε το μοιραίο βράδυ.

Ο 22χρονος παραδέχθηκε στην απολογία του ότι ο σουγιάς ήταν δικός του και πως τον χρησιμοποιούσε όταν πήγαινε για camping ή ψαροντούφεκο. «Τα τελευταία τρία χρόνια κάνω ψαροντούφεκο, είναι σπορ για όλο τον χρόνο. Ακόμα και τον χειμώνα ψαρεύω χταπόδια.

Το μαχαίρι το χρησιμοποιούσα για να αφαιρέσω τα λέπια από τα ψάρια ή να κόβω δίχτυα», ανέφερε. Μάλιστα, κατέθεσε και ένας φίλος του κατηγορούμενου με τον οποίο πήγαιναν μαζί για ψάρεμα, και του είχε πάρει δώρο ο ίδιος το συγκεκριμένο μαχαίρι.

Πρόκειται για τον 22χρονο με αρχικά ονόματος Τ.Κ, ή αλλιώς «Ντίνος» και είναι ο οδηγός του τρίτου οχήματος (γκρι Polo), το οποίο εμπλέκεται στο φονικό επεισόδιο και φέρεται από εκείνο να κατέβηκαν οι πιο «σκληροί» χούλιγκανς.