Εορδαία: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα

Χωρίς αποτέλεσμα, για τρίτη ημέρα, οι έρευνες στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα για τον εντοπισμό του 40χρονου Προέδρου του τοπικού Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων.

Εορδαία: Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα

Χωρίς αποτέλεσμα, για τρίτη ημέρα, οι έρευνες στην τεχνητή λίμνη του Περδίκκα για τον εντοπισμό και την ανεύρεση του 40χρονου Προέδρου του τοπικού Συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων, ο οποίος αγνοείται, ενώ, από νωρίς το πρωί, άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με έξι σκάφη και δύο μηχανήματα sonar που αποτυπώνουν τον βυθό, ξεκίνησαν και πάλι τις έρευνες.

Ο αγνοούμενος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, επιβιβάστηκε μαζί με θηροφύλακα, σε βάρκα, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελία παράνομης αλιείας, και για άγνωστους λόγους το μικρό σκάφος ανετράπη, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό, κι έκτοτε αναζητείται, ενώ, ο 55χρονος θηροφύλακας παραμένει νοσηλευόμενος στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, και είναι καλά στην υγεία του.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του 40 χρονου, οι συγγενείς και οι φίλοι του, περνούν ώρες αγωνίας, προσδοκώντας σε θετικές εξελίξεις.

Πηγή: www.cnn.gr