Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφωνία «μαμούθ» ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την αυτοβιογραφία της!

Συμφωνία που θα της αποφέρει πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια υπέγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, για να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφωνία «μαμούθ» ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων για την αυτοβιογραφία της!

Συμφωνία «μαμούθ» αξίας άνω των 15 εκατ. δολαρίων υπέγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, για να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της, καθώς η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να της να αφηγηθεί την ιστορία της ζωής της.

Η New York Post ήταν η πρώτη που αναφέρθηκε στο επερχόμενο βιβλίο της τραγουδίστριας. Κάποια δημοσιεύματα ήθελαν την Σπίαρς να λαμβάνει αυτή την απόφαση ως απάντηση στα απομνημονεύματα της μικρότερης αδελφής της, Τζέιμι Λιν, με την οποία βρίσκεται σε διαμαχή. Ωστόσο, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στη σταρ το διέψευσαν.

Σύμφωνα με το CNN, η αυτοβιογραφία της έρχεται σε μια χρονική στιγμή στην οποία η -βραβευμένη με Γκράμι- τραγουδίστρια είναι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, καθώς πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Σαμ Ασάρι και πέρυσι ο πατέρας της συμφώνησε να τερματίσει την κηδεμονία της κόρης του, μετά από 13 χρόνια.