Δολοφονία Άλκη: Ο 20χρονος κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από τους φίλους του Άλκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορούμενων από τους φίλους του Άλκη

Δολοφονία Άλκη: Ο 20χρονος κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από τους φίλους του Άλκη

Οι Αρχές θέλουν να ρίξουν περισσότερο φως στην δολοφονία του Άλκη Καμπανού και προχωρούν με την αναγνώριση δραστών από τους φίλους του θύματος οι οποίοι επέζησαν της επίθεσης με οπαδικά κίνητρα.


Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί ο νεαρός ο οποίος ρώτησε τους φιλάθλους του Άρη “τι ομάδα είστε”. Πρόκειται για τον 20χρονο Αλβανό, συνοδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι και αυτοτραυματίστηκε με αυτό στο χέρι.

Η διαδικασία της αναγνώρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες. Σκοπός είναι να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος.