Δίκη Λιγνάδη: Αποδοκίμασαν τον Κούγια έξω από το δικαστήριο - Τον έλουσαν με νερό

Ένταση έξω από το δικαστήριο όπου διεκόπη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Κατά την έξοδο του Αλέξη Κούγια, συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν φραστικά ενώ κάποιος του άδειασε ένα μπουκάλι νερό. Τι είπε μέσα στο δικαστήριο.

Δίκη Λιγνάδη: Αποδοκίμασαν τον Κούγια έξω από το δικαστήριο - Τον έλουσαν με νερό

Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το Πρωτοδικείο κατά την έξοδο του συνηγόρου υπερπασπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Ομάδα νεαρών που είχαν έρθει για να συμπαρασταθούν στους καταγγέλοντες, επιτέθηκαν φραστικά κατά του Αλ. Κούγια, υπερασπιστή του Δ. Λιγνάδη, ενώ κάποιος άδειασε πάνω στο δικηγόρο ένα μπουκάλι νερό.

Το περιστατικό έληξε με τον Αλ. Κούγια να απομακρύνεται με ψυχραιμία από το σημείο.

«Η πρώτη δίκη με βιασθέντα άντρα»

Η δίκη διεκόπη για τις 25 Φεβρουαρίου ενώ η η υπεράσπιση ανέφερε ότι «η δίκη αυτή δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά τον κατηγορούμενο που είναι πρωταγωνιστής αυτού το δράματος και τα θύματα» επισημαίνοντας ότι «είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο. Δεν πιθανολογούμε την αθωότητα του εντολέα μας, είμαστε σίγουροι για αυτό».

Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε τη διακοπή της δίκης κατόπιν του αιτήματος με σύντομη δικάσιμο και προγραμματισμό για τις μεταγενέστερες δικασίμους.

Πηγή: News247.gr