Δήλωση του 20χρονου: «Θα πω στον ανακριτή ποιος σκότωσε τον Άλκη»

Ο 20χρονος Αλβανός πριν παραδοθεί στην αστυνομία μίλησε για τη φονική επίθεση και τόνισε πως θα πει στον ανακριτή ποιος σκότωσε τον Άλκη, ενώ επισήμανε πως η οπαδική βία έχει ξεφύγει.

Δήλωση του 20χρονου: «Θα πω στον ανακριτή ποιος σκότωσε τον Άλκη»

Ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στην πατρίδα του 24 ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών αφού παραδόθηκε στην αλβανική αστυνομία και συναινεί στην έκδοση του στην Ελλάδα.

Τον κατηγορούμενο εντόπισε ο Alpha στην Αλβανία κι εκείνος εμφανίστηκε μετανιωμένος για ότι συνέβη. Ο 20χρονος είναι ο ενδέκατος κατηγορούμενος και τόνισε πως στον ανακριτή θα πει και ποιος σκότωσε τον Άλκη, αλλά και ποιος ήταν ο δικός του ρόλος στη φονική επίθεση.

«Έχω μετανιώσει που έφυγα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να δικαστώ για να πω όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι πολύ για το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

«Είδα στις ειδήσεις το συμβάν και φοβήθηκα. Ήταν να φύγει ο πατέρας και η γιαγιά μου και είπα να πάω και εγώ. Φοβήθηκα. Δεν είχαν βρεθεί σε τέτοια θέση. Δεν με βοήθησε κανείς. Πήρα την απόφαση μόνος μου.

Δεν είπα κάτι στον πατέρα μου όταν φεύγαμε. Του το είπα εδώ. Φοβάμαι πολύ. Για μένα δεν φοβάμαι κάτι. Όλα τα άλλα θα τα πω στον ανακριτή. Το είχα καταλάβει από τις ειδήσεις».

Στην ερώτηση για το ποιος σκότωσε τον Άλκη και ποιος ήταν ο δικός του ρόλος απάντησε: «Θα το πω στον ανακριτή», είπε και συνέχισε: «έχω μετανιώσει γι αυτό που έγινε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη».

Σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε αν γύριζε το χρόνο πίσω τόνισε: «Δεν θα πήγαινα στο γήπεδο ξανά γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα».