Βιασμός 24χρονης: Βίντεο ντοκουμέντο με τη Γεωργία να τρεκλίζει πριν φτάσει στο ξενοδοχείο

Βίντεο - ντοκουμέντο δημοσιεύει το zougla.gr, όπου φαίνεται η 24χρονη Γεωργία Μπίκα να επιστρέφει στο ξενοδοχείο όπου έγινε ο καταγγελλόμενος βιασμός της. Η κοπέλα έχει αντιληφθεί ότι δεν είναι σε θέση να οδηγήσει εξαιτίας του αλκοόλ, και αδυνατεί να θυμηθεί που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Βιασμός 24χρονης: Βίντεο ντοκουμέντο με τη Γεωργία να τρεκλίζει πριν φτάσει στο ξενοδοχείο

Η στιγμή που επιστρέφει στο ξενοδοχείο κάνοντας "οκτάρια", ανήμπορη να διατηρήσει την ισορροπία της, καταγράφεται στο βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το zougla.gr.

Ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, δήλωσε στο ThessToday.gr πως το συγκεκριμένο βίντεο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η 24χρονη κοπέλα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

"Άλλο ένα αντικειμενικό αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο αποδεικνύει την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Γεωργία Μπίκα το βράδυ εκείνο. Είμαι πάρα πολύ περίεργος να πληροφορηθώ αν υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων οι οποίες περιγράφουν μια διαφορετική κατάστασή της από αυτή που δείχνει το βίντεο.

Θεωρώ ότι και οι επόμενες μέρες θα είναι αποδεικτικά κρίσιμες για την υπόθεση. Αυτή είναι η άποψη μου χωρίς να έχω πρόσβαση στη δικογραφία. Το βίντεο αυτό βάζει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών" σημειώνει ο δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή της η 24χρονη κοπέλα είχε πει ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο κι έκλεισε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει, καθώς πήγε μέχρι το αυτοκίνητό της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Λίγη ώρα αργότερα, η Γεωργία βρέθηκε σε σουίτα του ξενοδοχείου. Νωρίτερα, στον διάδρομο, τρεις άνδρες προσπάθησαν να την πείσουν να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει. Η κοπέλα θυμάται με μεγάλη δυσκολία πως δύο άτομα υπήρχαν στο δωμάτιο που την οδήγησαν. Πρόκειται για τη σουίτα, όπου ξύπνησε την επόμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό, αντίκρισε γύρω της ανδρικά ρούχα, χάπια και την ίδια γυμνή. "Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω" υποστήριξε η Γεωργία.

Θυμίζουμε επίσης πως η Γεωργία και οι δικηγόροι της έχουν εδώ και αρκετές ημέρες γνωστοποιήσει ότι η ΕΛΑΣ καθυστέρησε ιδιαίτερα να παραπέμψει την κοπέλα για τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες δείχνουν πολλά μόνο όταν το δείγμα λαμβάνεται άμεσα. Στο ίδιο συμπέρασμα με την 24χρονη κατέληξαν και οι Ελβετοί επιστήμονες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής, Τοξικολογίας και Χημείας της Βέρνης που εξέτασαν το δείγμα της.

Στο σχετικό πόρισμά τους οι Ελβετοί κάνουν χαρακτηριστικά λόγο για καθυστέρηση στη λήψη του δείγματος για περισσότερες από 16 ώρες μετά το συμβάν του βιασμού. Εξηγούν, παράλληλα ότι μέσα σε ένα τέτοιο χρονικό διάστημα η αιθανόλη θα μπορούσε να είχε εξαφανιστεί ενώ τονίζουν ότι θα μπορούσε να είχε λάβει χώρα και λήψη δείγματος αίματος (κάτι που δεν έγινε).

Βιασμός 24χρονης: Βίντεο ντοκουμέντο με τη Γεωργία να τρεκλίζει πριν φτάσει στο ξενοδοχείο

Ο ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γαλεντέρης, τον οποίο έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο η 24χρονη Γεωργία μίλησε στο STAR για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

"Όπως προκύπτει από τα σχόλια που έκανε το εργαστήριο της Ελβετίας για τις τοξικολογικές εξετάσεις ούρων, τα ποσά των δεικτών της αλκοόλης ήταν σε υψηλά επίπεδα, το οποίο ερμηνεύεται και από τους ίδιους ότι και η κατανάλωση που έλαβε χώρα την προηγούμενη ημέρα ήταν σε σημαντική ποσότητα. Πόση ποσότητα ήταν αυτή, δεν μπορούμε να το πούμε προς το παρόν, καθώς χρειάζεται να ερμηνευθούν περαιτέρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων", είπε ο ιατροδικαστής.

Πηγή: News247.gr