Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος από την Αθήνα - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος που παραδόθηκε για την εμπλοκή του στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Αρνείται τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία.

Δολοφονία Άλκη: Αρνείται τα πάντα ο 25χρονος από την Αθήνα - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 25χρονος από την Αθήνα ο οποίος παραδόθηκε την Τρίτη(08/02), καθώς κατηγορείται για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Ο 25χρονος, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και κυρίως ότι εκτέλεσε την ανθρωποκτονία. Όπως ανέφερε η δικηγόρος του, ο ίδιος θέλησε να παραδοθεί στις αρχές και βρίσκεται στην διάθεσή τους.

Σύμφωνα με το Thesstoday, πρόκειται για οργανωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος διέφυγε στην Αθήνα πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και θεωρείται αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν στον Άλκη και τους δύο φίλους του τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης στη Χαριλάου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 25χρονος «Αθηναίος» γνωστοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τον οργανωμένο συνδεσμικό χώρο του ΠΑΟΚ, ενώ… περηφανευόταν για τις εγκληματικές ενέργειές του κατά φιλάθλων άλλων ομάδων.

Ο 25χρονος Έλληνας και κάτοικος Αθηνών, ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο επίσης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης αυτοβούλως στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από συνήγορο.

Ασύλληπτος παραμένει ο 20χρονος Αλβανός που έχει διαφύγει στην χώρα του για τον οποίο εκδίδεται διεθνές ένταλμα, ο οποίος είναι φίλος του 23χρονου πρώτου συλληφθέντα και είχαν από κοινού απασχολήσει τις Αρχές και για την παρόμοια επίθεση του 2019, επίσης στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Πηγή: News247.gr