Ο Κούγιας έδειξε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο τραπέζι (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας συνόδευσε τους γονείς του Άλκη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και έδειξε στους δημοσιογράφους ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε τραπέζι.  

Ο Κούγιας έδειξε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο τραπέζι (vid)

Τους γονείς του Άλκη, αλλά και δύο φίλους του 19χρονου που ήταν μαζί του τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, συνόδευσε ο Αλέξης Κούγιας στην 7η ανακρίτρια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, κατά την προσέλευσή του, σταμάτησε έξω από το κτίριο των δικαστηρίων για να μιλήσει στους δημοσιογράφους που περίμεναν και έβγαλε το κινητό του για να δείξει μία φωτογραφία.

Ήταν μία ανάρτηση που είχε κάνει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε τραπέζι, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρει πως η φωτογραφία παραδόθηκε στις αρχές, συμπληρώνοντας πως «είναι ανατριχιαστική, πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειας για το ενδιαφέρον. Διάγω την πέμπτη δεκαετία της καριέρας μου και είναι από τις περιπτώσεις που εν ονόματι των συναδέλφων μου δικηγόρων νιώθω μια ψυχική ισορροπία, που άνθρωποι σαν κι αυτούς με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στα δικαστήρια.

Θα ανταποκριθώ στο βάρος αυτό. Μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, που είμαι υποχρεωμένος να διαπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Μου έδωσαν την εντολή να φτάσει η υπόθεση αυτή όσο πιο ψηλά μπορεί. Και μου είπαν να σας δείξω αυτή τη φωτογραφία (σ.σ. δείχνει τη φωτογραφία από το κινητό του).

Αυτή η φωτογραφία παραδόθηκε και είναι αυτή που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη Άρη εναντίον του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κούγιας.