Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σήμερα (8/2) οι γονείς του

Συνάντηση με τις Ανακριτικές Αρχές θα έχουν σήμερα (8/2) οι γονείς του 19χρονου Άλκη. "Η δικαιοσύνη θα πράξει το έργο της". Επικοινώνησε μαζί τους ο Μητσοτάκης.

Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σήμερα (8/2) οι γονείς του

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης θα βρεθούν σήμερα οι γονείς του Άλκη, οι δύο τραγικές φιγούρες που συγκλόνισαν με την τηλεοπτική τους συνέντευξη για τη στυγερή δολοφονία του γιου τους.

Οι γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, θα έχουν συνάντηση με τις Ανακριτικές Αρχές στα δικαστήρια προκειμένου να δουν από κοντά τον δικαστικό λειτουργό, ζητώντας δικαίωση και απονομή της δικαιοσύνης. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στο πλευρό τους, να βρίσκονται και φίλοι του Άλκη.

Παράλληλα, όπως σημείωσαν οι γονείς του 19χρονου, το απόγευμα της Δευτέρας, μαζί τους επικοινώνησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντάς τους τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή του. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός, φέρεται να τους διαβεβαίωσε πως η υπόθεση θα διαλευκανθεί και η δικαιοσύνη θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Απολογούνται από αύριο οι 8 συλληφθέντες

Παράλληλα, στα δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή οι οκτώ συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία του Άλκη , οι οποίοι έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος τους, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν την Κυριακή, διώκονται μεταξύ άλλων για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Πηγή: News247.gr