Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος

Ο 23χρονος που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη παραδέχτηκε πως βρισκόταν στο σημείο, αλλά είπε ότι δεν συμμετείχε στην επίθεση. Κατονόμασε κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν.

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαρίλαου της Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή κ.α. αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, ο κατηγορούμενος, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του αλλά δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστους φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου.

Ο 23χρονος κατονόμασε κάποιους από τους συμμετέχοντες και είπε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν αλλά να εκφοβίσουν τους οπαδούς του Άρη, ενώ δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό.

Πηγή: Kathimerini.gr