Τα… γυρίζει ο 23χρονος για τη δολοφονία του Άλκη

Άλλαξε στάση ο 23χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη και παραδέχεται πως βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή της επίθεσης.

Τα… γυρίζει ο 23χρονος για τη δολοφονία του Άλκη

Οι έρευνες για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκόμενων στη δολοφονία του Άλκη συνεχίζονται με την αστυνομία μέχρι στιγμής να έχει συλλάβει μόνο τον 23χρονο Αλβανό.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι σίγουροι πως θα συλληφθούν όλοι όσοι συμμετείχαν στη φονική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open ο 23χρονος αλλάζει στάση σε σχέση με τις πρώτες ημέρες. Αρχικά αρνούνταν να πει το παραμικρό, όμως, τώρα παραδέχεται πως συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.

Ο 23χρονος, ωστόσο, αρνείται πως σκότωσε τον φοιτητή και υποστηρίζει τις τελευταίες ώρες ότι δεν κρατούσε όπλο. Ίσως η αλλαγή της στάσης του οφείλεται στο γεγονός πως η αστυνομία έχει "δέσει" καλά ότι βρισκόταν στο επίμαχο στενό τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η αστυνομία θεωρεί ως δολοφόνο του Άλκη τον 23χρονο, ενώ εκείνος αρνείται ότι είδε τη στιγμή της δολοφονίας και δεν λέει στους αστυνομικούς κανένα όνομα εκείνων που βρίσκονταν μαζί του. Τη Δευτέρα ο 23χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση, ενώ όπως ανέφερε το Open ο μοναδικός άνθρωπος που ζήτησε να τον δει από κοντά είναι η μητέρα του. Λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό δεν της επετράπη, αλλά έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

Για την αστυνομία αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη φονική επίθεση και υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Από την ΕΛ.ΑΣ., πάντως δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως ένας έχει διαφύγει στην Αλβανία.