Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Κοντάρια, καδρόνια και μαχαίρια σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (pics)

Μετά από έφοδο που πραγματοποίησε η αστυνομία σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αθήνα κατασχέθηκαν κοντάρια, καδρόνια, μαχαίρι, τσεκούρι, φωτοβολίδες, καπνογόνα και κράνη

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Κοντάρια, καδρόνια και μαχαίρια σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια (pics)

Kοντάρια, καδρόνια, μαχαίρι, τσεκούρι, φωτοβολίδες, καπνογόνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων στις αστυνομικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερα γραφεία συνδέσμων οπαδών αθλητικών σωματείων στην Αθήνα.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στην Αθήνα έρχονται σε συνέχεια των ερευνών στην Θεσσαλονίκη, μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος τους άτυχου 19χρονου Άλκη.

Στα γραφεία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια βρέθηκαν μαχαίρι, τσεκούρι, φωτοβολίδες και κράνη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
«Πρωινές-μεσημβρινές ώρες σήμερα (4-2-2022), αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποίησαν έρευνες σε 4 συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων σε Αθήνα, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων Δικαστικής Αρχής, σε σύνδεσμο οπαδών που στεγάζεται στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
μαχαίρι
τσεκούρι
(2) μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες
(15) ξύλινα και ένα (1) μεταλλικό κοντάρια
(8) ξύλινα καδρόνια με βίδες
(14) κράνη μοτοσυκλέτας
(6) σπρέι βαφής διαφόρων χρωμάτων
(11) καπνογόνα-βαρελάκια
σύστημα καταγραφής εικόνας

Το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών».