Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος - Αναζητούνται οι συνεργοί του

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζονται οι έρευνες για τους υπόλοιπους δράστες.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος - Αναζητούνται οι συνεργοί του

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Πέμπτη ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, έχοντας υιοθετήσει μια σκληρή στάση, την ώρα που τα στοιχεία για το οπαδικό του παρελθόν είναι πολλά.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, αφού είχε συλληφθεί και το 2019 για ανάλογου τύπου επίθεση σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας. Έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ακόμα εκκρεμεί.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την ταυτοποίηση και σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση εναντίον του 19χρονου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, μέσα από μαρτυρίες και κάμερες από τον τόπο του εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η επίθεση σε βάρος του 19χρονου. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους - μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος Άλκης - και στη συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Δολοφονία 19χρονου Άλκη - Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης:

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δράστες χτυπούν με μανία την παρέα των παιδιών. Στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς επιστρέφουν στα αυτοκίνητα, (ένα σκούρο και ένα λευκό), ενώ μένει πίσω ένας ο οποίος γυρίζει τελευταίος στο αυτοκίνητο.

Ο δράστης που έμεινε πίσω (πιθανώς για να αποτελειώσει το θύμα του) τρέχει και επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα φεύγουν, πίσω τους εμφανίζεται κόσμος που προσπαθεί να τους σταματήσει.

Πηγή: News247.gr