Συγκινητική ανάρτηση από τους 2310tattoo: «Άλκη σου χρωστάμε ένα τατουάζ όταν τα ξανά πούμε»

Το στούντιο τατουάζ της Θεσσαλονίκης, 2310tattoo, αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Άλκη με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. 

Συγκινητική ανάρτηση από τους 2310tattoo: «Άλκη σου χρωστάμε ένα τατουάζ όταν τα ξανά πούμε»

Ο Άλκης δεν είναι πια εδώ. Ο Άλκης δολοφονήθηκε στα 19 του χρόνια, αποτελώντας άλλο ένα θύμα της ωμής ομαδικής βίας. Πλέον, θα υπάρχει μονάχα σαν ανάμνηση, τουλάχιστον για τους ανθρώπους που τον έζησαν.

Ένας από αυτούς, κολλητός του φίλος, αποφάσισε να τον διατηρήσει όχι μόνο σαν ανάμνηση, αλλά να τον αποτυπώσει στο σώμα του, με ένα τατουάζ. «Άλκης 01.02.2022» αυτό επέλεξε ο νεαρός για να τιμήσει τον φίλο του, ενώ τυχαία δεν ήταν και η επιλογή του μαγαζιού.

Οι 2310tattoo είναι ένα αρκετά γνωστό στούντιο για τατουάζ, όπου εδρεύει στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, οι άνθρωποι του μαγαζιού γνώριζαν τον Άλκη, ο οποίος είχε δώσει το παρόν και στα εγκαίνια, ενώ είχε μιλήσει μαζί τους και για τη σκέψη του να κάνει τατουάζ.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες του στούντιο θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Άλλη με μία ανάρτηση-αφιέρωση στα social media, όπου του υπόσχονται ένα τατουάζ όταν ανταμώσουν, αλλά προς το παρόν δεσμεύτηκαν προς τους φίλους του πως έχουν ένα δωρεάν τατουάζ στη μνήμη του.

«Άλκη σε ευχαριστούμε που μας επισκέφτηκες στα εγκαίνια , σου χρωστάμε ένα τατουάζ όταν τα ξανά πούμε , το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τώρα είναι ένα τατουάζ σε όλη την όμορφη παρέα σου κερασμένο από εσένα , αναπαύσου εν ειρήνη , συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια όλη η Ελλάδα είναι μαζί σας … ??❤️

Με εκτίμηση

2310 team».