Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του στην Αργυρούπολη δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Καμπουράκης τα ξημερώματα της Τρίτης. Όσα είπε ο ίδιος για τον δράστη.

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη

Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του στην Αργυρούπολη δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Καμπουράκης, όπως κατήγγειλε ο ίδιος σε απευθείας σύνδεσή του με την πρωινή εκπομπή "Σήμερα".

Όπως ανέφερε, η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 2:30, όταν άγνωστος τοποθέτησε γκαζάκια έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

"Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο. Βγήκα έξω και είχε πάρει φωτιά η πόρτα. Ένα από τα γκαζάκια ήταν στο πλάι, δεν είχε σκάσει. Δύο πρέπει να έβαλαν. Ο κρότος ήταν φοβερός, ενώ στο σημείο μαζεύτηκαν και οι γείτονες από τη δύναμη. Σβήσαμε ό,τι μπορούσαμε. Αν δεν είχα αυτή την πόρτα, βαριάς ασφαλείας, θα είχε μπει η φωτιά μέσα στο σπίτι", ανέφερε ο Δ. Καμπουράκης, ο οποίος απέδωσε την επίθεση στους "κινδύνους του επαγγέλματος", ενώ συμπλήρωσε πως η επίθεση έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας:

"Έχω κάμερες στο σπίτι. Το έναν τον είδα. Ήρθε από πάνω περπατώντας, στήθηκε στο πλατύσκαλο με έναν σάκο, έβαλε φωτιά και έφυγε τρέχοντας. Ήταν μόνος του. Φορούσε μαύρο σκούφο, ιατρική μάσκα, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά του".

Πηγή: News247.gr